Б.А.Жанғанашованың ұйымдастыруымен дәрумендер салатын жасаудан шеберлік классы өтті.
Ағымдағы жылдың 14-наурыз күні Тамақтандыруды ұйымдастыру мамандығы бойынша әдістемелік апталық жоспарына сәйкес А-301 оқу тобының өндірістік оқыту шебері Б.А.Жанғанашованың ұйымдастыруымен дәрумендер салатын жасаудан шеберлік классы өтті.
Жемістер мен көкөністердің дәрумендерге бай екендігін, жеткізе білу,дәруменнің адам денсаулығына маңыздылығын түсіндіру,салауатты өмір салтын қалыптастыру мақсатында көрсетілген шеберлік классында салаттаң жасалу жолы мен құрамы таныстырылып,бақылаушы оқытушылар дәмін татып,жоғары баға берді.